Geslaagd VIP-event in Week van de opvoeding

Geslaagd VIP-event in Week van de opvoeding

WESTERVOORT – De workshopavond voor Very Important Parents in de week van de opvoeding mag zeer zeker geslaagd worden genoemd. Moeders en vaders hebben in Kulturhus De Nieuwhof een avond met inspirerende workshops gehad.

De workshop over voeding was eigenlijk nog lang niet klaar. Door de goede gesprekken was er nog wel stof voor nog een avond. Er is ontspannen door yoga en mindfulness. Maar zeker ook door de kennismaking met een voetreflexbehandeling, stoelmassage en de schoonheidsspecialiste. Dan kon men weer verder met de workshop Take a break, waarin het ging over het doorbreken van patronen, wat ook op een letterlijke manier kon worden uitgevoerd. De workshop communicatie leverde ook genoeg gespreksstof op en in de workshop Rots en Water werd door fysieke oefeningen aan het bewustzijn van jezelf als ouder gewerkt. Naast inzichten leverde dit ook plezier op. Ook werden er aan de hand van het maken van collages goede gesprekken gevoerd over je rol als ouder, onder leiding van een coach.

Kortom, het was een gezellige, inspirerende en informatieve avond. Organisatoren Jacqueline Schilling (Projectmedewerker opvoeden & opgroeien bij Stichting Kulturhus Westervoort), Marlies Bras en Marga Weiss zijn zeer tevreden. “Ouders hebben het naar hun zin gehad, er was een ontspannen sfeer en mensen zijn vol inspiratie naar huis gegaan.” Veel ouders die er waren vroegen om een vervolg en dat gaat er zeker komen. Ouders vonden het jammer dat ze niet alle workshops konden kiezen. Maar de avond was een begin, er zal zeker een vervolg op komen. Dus kon u er niet bij zijn, houdt dan de berichten in de gaten en laat u een volgende keer ook inspireren!

Bron: Het Gemeente Nieuws Liemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *